FIETSEN SMETS BESTAAT 40 JAAR | EN VIERT DAT SAMEN MET JOU IN MEI

In mei 1979 waagde Luc Smets de sprong en startte hij zijn eigen zaak. Dat deed hij gesteund door zijn vrouw Conny. Nu, 40 jaar later, staan ze nog steeds paraat om iedereen van de juiste fiets te voorzien. Hun filosofie is dan ook nog altijd dezelfde, maar vandaag de dag worden ze bijgestaan door een ervaren team.

Uitmuntende service

Zo springt hun zoon Bart al enkele jaren bij, en zorgt hij hiermee dat het stuur in goede
handen is voor de toekomst. Ook Hanne is een gevestigde waarde bij Fietsen Smets, net zoals fietsherstellers Tobias en Manuel. Die zorgen dat de service achteraf net zo efficiënt is.

De ideale fiets

Dit professionele team staat je graag bij om de fiets te kiezen die het best bij jou past. Of het nu gaat om kinderen, jongeren of volwassen. Ook voor elk fietsniveau hebben ze hier wat wils: zowel voor professioneel als recreatief gebruik. Je keuze maak je uit het uitgebreide aanbod stadsfietsen, e-bikes, mountainbikes…
Zo vind je in de showroom maar liefst 200 verschillende modellen van gerenommeerde merken als Batavus, Sparta, Trek, Merida, Qwic en Loeki. De meeste hiervan zijn uit stock leverbaar, waardoor je al na enkele dagen stevig in het zadel zit. Maak je fietsbeleving helemaal af met benodigdheden zoals helmen en fietstassen.

Download hier het volledige artikel