Fietsenwinkel Smets te Dessel


De fietsenwinkel van Luc Smets

Al sinds 1979 is Fietsenwinkel Smets een begrip in Dessel en omstreken. Oprichter Luc Smets runt zijn fietsenwinkel aan de Boeretangsedreef sindsdien met hart en ziel. Samen met zijn vrouw Conny, zijn zoon Bart en een jong enthousiast team van medewerkers zijn ze ondertussen een gevestigde waarde in de Kempen.

Luc Smets: “Wij investeren in de toekomst. Onze techniekers scholen zich op regelmatige basis bij, zodat wij vakmanschap kunnen garanderen in ons fietsonderhoud. Een fiets kopen kan bij ons nog in vertrouwen. Wij verplichten onszelf ertoe om voor iedere klant voldoende tijd vrij te maken.”

Onze uitgebreide service

  • Bij ons kan u de gekozen fiets uitgebreid testen alvorens u deze aankoopt.
  • Wij garanderen een perfecte afstelling van uw nieuwe fiets. Op basis van een doordacht fietsmeetsysteem kiezen wij samen met u de juiste framemaat, de ideale hoogte en stand van het stuur,… . Uw fietscomfort is voor ons prioritair.
  • De 1ste servicebeurt van uw nieuwe fiets is bij ons altijd gratis.
  • Voor kleine herstellingen hebben wij een speciale ‘Quick Service’. Terwijl u wacht, repareren wij uw fiets.
  • Wij garanderen professioneel fietsonderhoud en herstellingen door geschoolde mecaniciens in ons eigen moderne werkatelier. Wij geven u 100% kwaliteitsgarantie op alle reparaties.
  • Wij selecteerden voor u een betrouwbaar pakket aan fietsverzekeringen die u bij ons kan afsluiten, voor zowel e-bikes als gewone fietsen. Zo werken wij samen met Fietsomnium en Safebike. Wat er ook gebeurt, wij zorgen ervoor dat u kan blijven fietsen.
  • Wij bezorgen u een gratis vervangfiets indien de herstelling niet onmiddellijk kan gebeuren.
  • U krijgt van ons zadel-omruilgarantie. Comfortabel fietsen vinden wij belangrijk. Het juiste zadel is hiervoor een must. Bent u niet tevreden over uw aangekocht zadel dan kan u het bij ons binnen de gestelde termijn omruilen tegen een meer passend exemplaar.

Fietsleasing

Fietsleasing zit in de lift. In plaats van een fiets kopen kan u bij Fietsen Smets ook een fiets leasen tegen gunstige voorwaarden. Wij werken een fietsleaseplan op maat uit, zowel voor bedrijven als particulieren.